God Jul

Okej, lite sent att säga god jul två dagar efter julafton men tekniskt sett är det fortfarande jul(annandag). Som ni märkt har det varit dålig uppdatering här, men jag tror att ni förstår anledningen till det. Om jag ska var ärlig tror jag inte att det kommer att läggas upp så mycket här innan jag är tillbaka i Spanien men några inlägg kan det nog bli i alla fall. Hemfärden gick bra, jag träffade Sophia på Malaga flygplats som skulle med samma flyg, så vi tog oss igenom allting tillsammans och satte oss sedan på ett fik. Sophia fick reda på ett Lindbergskt drag, tidsoptimismen, när vi skulle till flygplanet. Vi boardade sju minuter innan planerad avgång och de stängde dörrarna precis efter oss  haha, men det var forfarande kö utanför flygplanet så jag tycker inte det var så farligt ;). Resten av flygresan gick bra, jag fick en plats på raden längst bak, lagom kul, men Sophia hade fått en hel rad för sig själv så jag flyttade fram, inte så vanligt att åka till Sverige i december kanske ;) Vi pratade nästan hela resan och det kändes som att tiden bara flög förbi(Ha-Ha) Vi landade fyra timmar senare i ett mörkt och kallt Sverige. Jag fick mitt bagage ganska snabbt och tog mig till hämthallen där min familj väntade. Sedan satte vi oss i bilen och begav oss hemåt.
 
Att komma tillbaka var en väldigt konstig och skön känsla. Det känns som att jag varit borta länge men samtidigt inte. Till exempel så kände jag igen allt på vägen hem, men samtidigt kändes det som att det var i ett avlägset minne. Ett annat exempel är att jag hade glömt bort att vi hade en ny bil(trots att vi köpte den i våras typ). När vi var hemma hade jag glömt bort var saker låg och sånt. Jag kan knappt sova i min mjuka säng nu då jag har blivit van vid min säng i Spanien som är lika mjuk som ett betongblock. Men det är samtidigt väldigt skönt att vara i Sverige och få lite gamla rutiner och sådant. Just nu, en vecka in, känns det här livet normalt igen, så man anpassar sig snabbt. 
 
Ja, jullovet då. Den har spenderats helt med familjen hittills, vi har promenerat, sista-minuten handlat julklappar, julbakat och pyntat samt firat jul. Det var ett stillsamt julfirande på Linga detta år. Mormor, morfar, farmor och farbror kom på jullunch och åkte sedan hem på kvällen. Efter det började vi julklappsöppningen och det höll på in till juldagen. Låter inte så spännande kanske men väldigt mysigt var det.
 
Hoppas att alla haft en bra jul!